Hästar till salu

Vi har alltid ett antal hästar till försäljning på Mölleholmen. Hästarna rids varje dag och tränas i både dressyr och hoppning. När de är klara tar vi även ut dem på tävlingsbanorna. Om vi inte skulle ha hästen du söker kan vi oftast få fram din önskehäst. I mån av plats tar vi även emot tillridningshästar till en kostnad av 4 000 kr/mån.

Vid försäljning av häst tar vi först en diskussion med ägaren om förutsättning till försäljning och därefter görs ett kostnadsförslag upp.

OBS! Vi tar endast emot hästar som vi räknar med att kunna sälja inom en rimlig tid och är inte intresserad av att ”mjölka” kunden på pengar.

Stora hästar

Mycket trevlig PRE-valack 11 år

Flott PRE- valack 11 år ca 164 cm imp Spanien e Maimonides – Burjo VI. Mankhöjd 164 cm. En mycket trevlig och okomplicerad valack som vill vara till lags och som är okomplicerad i all ridning.Snäll att rida ut på. Helt okomplicerad i all hantering. En häst som man kan ha mycket roligt med. Kan även användas som handikapshäst och till ridskola.

Se video https://youtu.be/CibySW-z_Qc

Hästen står i Åhus Pris 80 000:-

Hopphäst sto 7 år

Sto 7 år ca 168 imp Holland e Florencio – United. Snygg häst som både rör sig och framför allt hoppar trevligt och gärna. Inte mycket hoppad men gillar det. Haft ett föl så lite efter i utbildningen nu klar att starta. Kräver en mjuk men ändå lite tuff ryttare.

Se video https://youtu.be/tt0d96i4Nys

Hästen står i Åhus, lånas ej ut på foder. Pris 120 000:-.

Ponnyer

Enkel trevlig C-ponnyvalack 8 år

Mycket snäll och trevlig C-ponnyvalack 10 år ca 139. Okomplicerad och lättriden, snäll att rida ut på både i skogen och på stranden. En ponny att ha roligt med.

Se video https://youtu.be/mhqyLgfn0k4
Hoppning https://youtu.be/xcJM_UuDt9Y 

Ponnyn står i Åhus. Pris 40 000:-